El passat 16 de gener d'enguany es va celebrar una ponència sobre els drets dels animals al Col·legi d'Advocats de Barceloona, a la qual la Protectora d animals i plantes de la comarca del Garraf va ser convidada.
/ponencia_gener_2014Van assistir la Sra. Magda Honorif Presidenta i el Sr. Carlos Soliva Vicepresident de la comissió en defensa dels animals, Eva Diaz, Magistrada, Francisco Javier Lozano coordinador unitat intervencions assistides amb animals de l'hospital Sant Joan de Deu, Balbina Armengol presidenta de la Associació Protectora d'Animals i Plantes del Garraf. juntament amb altres personalitats i associacions amants dels animals.
Es varen tractar temes molt interessants com: Què passa en un divorci o desnonament de famílies amb els animal de companyia? Experimentació amb animals, drets dels animals en una catàstrofe, temes jurídics sobre maltractament, i aconseguir el dret dels gossos de poder anar en el transports públic, també la inclusió de gossos en la teràpia per nens a l'hospital Sant Joan de Deu.
La protectora desitja que tots aquests temes puguin arribar a bon port en la màxima rapidesa, perquè els animals siguin reconeguts com una part més de la família i tractats com mereixen.

Català English Español